Mijn account

Beautysalon Cadeau gekregen

Gefeliciteerd, u heeft een Beautysalon Cadeau gekregen. 

Wat leuk! U heeft een Beautysalon Cadeau gekregen! Dit betekent dat u met deze schoonheidsbon heerlijk kunt gaan genieten van een beautybehandeling bij één van de aangesloten schoonheidssalons. Bekijk hier het overzicht van de deelnemende schoonheidssalons bij u in de buurt.

Beautysalon Cadeau gekregen, wat nu?

U hebt een Beautysalon Cadeau gekregen. De procedure voor het verzilveren van uw Beautysalon Cadeau is als volgt:

•  U kunt een beautysalon vinden bij u in de buurt middels het overzicht van aangesloten schoonheidssalons of de salonfinder.
•  Reserveer rechtstreeks bij de schoonheidssalon van uw keuze en vertel hen dat u wilt betalen met een Beautysalon Cadeau.
•  Vermeld bij uw reservering de code die op uw cadeaubon staat. Deze staat beschreven op de voorzijde van de cadeaubon die u heeft gekregen.
•  Neem op de dag van uw beautybehandeling uw cadeaubon mee.
•  Bij het betalen dient u uw cadeaubon in te leveren bij de schoonheidsspecialiste. Het bedrag dat op de cadeaubon staat, wordt van het totaalbedrag van uw kassabon afgetrokken.

Indien de waarde van het Beautysalon Cadeau de waarde van de schoonheidsbehandeling overstijgt, dan kunt u in overleg met de schoonheidsspecialiste besluiten om aanvullende beautyproducten erbij te bestellen. Indien de waarde van het Beautysalon Cadeau niet de volledige waarde van de schoonheidsbehandeling dekt, dan dient u u de waarde van de cadeaubon zelf aan te vullen.

Vragen over uw ontvangen Beautysalon Cadeau

Mocht u vragen hebben over uw ontvangen Beautysalon Cadeau, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Indien uw vraag hier niet tussen staat, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Wij wensen u een heerlijke schoonheidsbehandeling toe.

Het team van Beautysalon Cadeau

Strik Beautysalon Cadeau   Beautysalon Cadeau - de mooiste cadeaubon van Nederland