Mijn account

Betaling en Levering

Betaling en Levering

Betaling – online via iDEAL

Het Beautysalon Cadeau  kan op onze website alleen worden besteld en afgerekend middels iDEAL.  

Levering – meestal binnen 24 uur in huis.

Indien u een Beautysalon Cadeau hebt besteld, dan is de kans groot dat u de schoonheidsbon de volgende dag op het gewenste afleveradres in ontvangst mag nemen. Aangezien wij afhankelijk zijn van de diensten van PostNL, durven wij hierover geen beloftes te doen. Het kan dus mogelijk zijn dat u de schoonheidsbon iets later dan 24 uur na bestelling ontvangt, maar in ieder geval uiterlijk binnen 2 werkdagen. Indien u na 48 uur de bestelde Beautysalon Cadeau nog niet ontvangen heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen daarna snel bij u terugkomen met een passende oplossing.

In goede staat ontvangen 

U kunt ervan uitgaan dat u het bestelde Beautysalon Cadeau in goede staat ontvangt, zonder enige beschadigingen. Ook indien u ervoor heeft gekozen om ons het Beautysalon Cadeau direct naar de ontvanger te laten versturen. Mocht het toch zo zijn dat er iets in tijdens de verzending van de cadeaubon mis is gegaan, dan kunt u ons dit laten weten via ons contactformulier. Wij zullen snel met u naar een passende oplossing zoeken.

Beautysalon Cadeau onherkenbaar bezorgd

Indien u ervoor heeft gekozen om het Beautysalon Cadeau bij u thuis te laten te bezorgen, dan wordt de beautybon in een onherkenbaar envelop bij u bezorgd. Hiermee proberen wij te voorkomen dat wanneer u het Beautysalon Cadeau voor uw vriendin of vriend hebt besteld de cadeaubon al herkend zal worden in uw brievenbus.