Mijn account

Veelgestelde vragen schoonheidssalons

Heeft u een vraag over uw deelname aan het Beautysalon Cadeau, kijk dan of uw vraag in de lijst hieronder met veelgestelde vragen staat. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

De inschrijving en deelname aan het Beautysalon Cadeau zijn geheel gratis. Wanneer er een cadeaubon van Beautysalon Cadeau bij u wordt ingewisseld door een klant, dan berekenen wij enkel een commissie van 10% over de waarde van de bij u ingeleverde cadeaubon.
Op de achterkant van elke cadeaubon staat een unieke code. De echtheid van deze code kunt u controleren middels de saldochecker. Als u hier de code invult, die op de achterkant staat van de cadeaubon, dan kunt u direct zien of de cadeaubon nog geldig is en welk bedrag er op de cadeaubon staat. Mocht u alsnog twijfelen aan de echtheid van een cadeaubon, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.
Wanneer uw klant de schoonheidsbehandeling heeft betaald met een Beautysalon Cadeau, dan kunt u deze eenvoudig bij ons declareren. Uw uitbetalingsverzoek kunt u indienen middels het declaratieformulier. Na controle zullen wij het bedrag minus de 10% commissie binnen 14 dagen overmaken op uw rekeningnummer.
Nadat u een Beautysalon Cadeau bij ons hebt gedeclareerd, ontvangt u het gedeclareerde bedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening.
Wanneer de waarde van de cadeaubon hoger ligt dan het bedrag dat moet worden afgerekend voor de behandeling, dan kunt u zelf bepalen of en hoe u dit restant teruggeeft aan de klant. Er bestaat geen vaste wetgeving voor het uitbetalen van wisselgeld na het in ontvangst nemen van een cadeaubon. Indien u een overschot wilt compenseren aan uw klant, dan zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan het verstrekken van een beautyproduct. Mits het overschot overeenkomt met de waarde van dit product natuurlijk.
Wanneer de cadeaubon minder waarde is dan de behandeling die u biedt, dient de klant het resterende bedrag zelf aan u te voldoen.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven bij Beautysalon Cadeau. Om uw deelname op te zeggen kunt u ons een e-mail sturen. Wij zullen uw gegevens na ontvangst verwijderen van de website. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Nee, de commissie is vrijgesteld van BTW.
Het idee achter het Beautysalon Cadeau is om uw omzet te verhogen. Wij adviseren dan ook om uw eigen cadeaubon aan te houden. Daarnaast staat het u natuurlijk vrij om zelf ook acties en promoties te initiëren die bijdragen aan het verhogen van uw omzet.