Mijn account

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de cadeaubonnen van Beautysalon Cadeau. Bekijk hieronder de veelgestelde vragen door onze klanten. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Klik hier om een cadeaubon van Beautysalon Cadeau te bestellen.


Het Beautysalon Cadeau is de “mooiste” cadeaubon van Nederland. De cadeaubonnen van Beautysalon Cadeau geven direct recht op een heerlijke schoonheidsbehandeling bij één van de 500 aangesloten schoonheidssalons in Nederland. De cadeaubonnen zijn uitermate geschikt om te geven als verjaardagscadeau, als Moederdaggeschenk of gewoon omdat iemand het heeft verdiend.

De cadeaubonnen van Beautysalon Cadeau zijn een origineel verjaardagscadeau of om te geven op een speciale feestdag, zoals Moederdag, Vaderdag of Kerstmis. Tip: een Beautysalon Cadeau is ook een verrassend leuk huwelijkscadeau of relatiegeschenk.

Beautysalon Cadeau is te koop via de bestelpagina op deze website.

Het Beautysalon Cadeau wordt geaccepteerd door meer dan  500 aangesloten schoonheidssalons in Nederland. Met de salonfinder kunt u gemakkelijk één van de aangesloten schoonheidssalons in uw regio vinden.

Beautysalon Cadeau is te koop in vier vaste waarden: €20, €35, €50 en €100. Elke waarde heeft een eigen ontwerp.
Jazeker. U kunt een Beautysalon Cadeau persoonlijker maken door een eigen boodschap erbij te sturen. Deze optie kunt u benutten tijdens het bestelproces van de cadeaubon.

Een Beautysalon Cadeau staat niet op naam en kan door iedereen worden ingewisseld.

De cadeaubon kan op elk moment worden ingeleverd bij een van de aangesloten schoonheidssalon. U dient wel van te voren bij de betreffende beautysalon een afspraak te maken voor een behandeling. Dit gaat meestal telefonisch, maar u kunt ook vaak online reserveren via de website van de schoonheidssalon. Wij raden u aan om bij het maken van uw afspraak door te geven dat u met een Beautysalon Cadeau betaalt. De cadeaubon dient u in te leveren bij betaling aan de schoonheidsspecialiste.

Neem op de dag van uw afspraak uw Beautysalon Cadeau mee naar de beautysalon. Bij het betalen dient u de cadeaubon in te leveren. De waarde van uw Beautysalon Cadeau zal van het totaalbedrag van de schoonheidsbehandeling worden afgetrokken. Een eventueel restant dient u zelf aan de schoonheidssalon te voldoen.

Gelukkig komt het bijna nooit voor, maar indien een schoonheidssalon uw Beautysalon Cadeau niet accepteert, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij zullen direct contact opnemen met de betreffende schoonheidssalon om het probleem voor u te proberen op te lossen.

Reguliere cadeaubonnen zijn tot 3 jaar na uitgifte geldig. Voor actiekaarten kan een afwijkende geldigheidsduur gelden, dit staat altijd vermeld in de voorwaarden van de betreffende actie.

Nee, het bedrag dient in één keer te worden uitgegeven bij één van de aangesloten schoonheidssalons.

Ja, dat kan. In het bestelproces kunt u een ander bezorgadres opgeven.

Bestellingen worden verzonden via PostNL. Een Beautysalon Cadeau past gewoon door de brievenbus.

Normaliter ontvangt u of uw ontvanger de cadeaubon binnen 2 werkdagen na uw bestelling.

De handeling- en verzendkosten bedragen gezamenlijk € 3,50 per bestelde cadeaubon. Hierbij zijn tevens de verpakkingskosten inbegrepen.

U kunt enkel via iDeal betalen.
Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider Buckaroo. Buckaroo maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes en zorgt voor de afhandeling van uw transactie.

Ja, op alle cadeaubonnen van Beautysalon Cadeau staat een bedrag waarmee de waarde wordt aangetoond.
Op onze website kunt u met behulp van uw Beautysalon Cadeau-code uw saldo opvragen. De code is het nummer dat op de achterzijde vermeld staat. Klik hier om het saldo van uw cadeaubon te checken.

Voor zakelijke bestellingen kunt contact met ons opnemen. Wij bekijken met u graag de mogelijkheden. ga naar zakelijke bestellingen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Jazeker! De verpakking van Beautysalon Cadeau is op geheel eigen wijze in te vullen. Ook voor maatwerk oplossingen zijn wij bereikbaar via ons contactformulier.