Mijn account

Waarom het Beautysalon Cadeau

Waarom het Beautysalon Cadeau? Om meer mensen de kans te geven de schoonheidssalon te bezoeken.

Natuurlijk vinden wij het leuk om  een succesvolle cadeaubon te verkopen waarmee je vrienden en familie schoonheid en ontspanning brengt, maar er is nog een andere reden waarom wij het Beautysalon Cadeau zijn begonnen. We willen namelijk meer mensen motiveren  om een schoonheidssalon te bezoeken

Minder nieuwe klanten naar de beautysalon

Het idee voor het Beautysalon Cadeau is ontstaan toen we tijdens een gesprek met een schoonheidsspecialiste uit onze familiekring hoorden dat het moeilijk is om nieuwe en jongere klanten te bereiken. Ondanks dat dit familielid al jaren een succesvolle schoonheidssalon heeft, merkt ze op dat haar klantenkring ouder wordt en dat tegelijkertijd niet veel nieuwe jongere klanten haar schoonheidssalon weten te vinden. Na eigen onderzoek kwamen wij tot de conclusie dat dit geen uitzondering is. Veel beautysalons in Nederland blijken last te hebben van een krimpende en vergrijzende klantenkring.

Meer dan 50% van vrouwen wil graag een schoonheidsbehandeling

Dat steeds minder mensen de schoonheidssalon weten te vinden is opmerkelijk. Een landelijk uitgevoerd onderzoek toont namelijk aan dat ten minste de helft van alle Nederlandse vrouwen graag een bezoek zou brengen aan een schoonheidsspecialist(e). Hoe kan het dan dat toch veel schoonheidssalons te maken hebben met een kleiner wordende klantenkring? Volgens dit onderzoek blijkt dat mensen die wel de behoefte hebben om een schoonheidsspecialiste te bezoeken zichzelf dit niet altijd realiseren. Veel mensen missen dus een duidelijke trigger die ze aanspoort om een schoonheidssalon te bezoeken.

Geef schoonheid cadeau

Als antwoord hierop zijn wij in 2013 het Beautysalon Cadeau begonnen. Een cadeaubon waarmee je een schoonheidsbehandeling weg kunt geven. Met het Beautysalon Cadeau proberen we deze mensen met een verborgen behoefte aan schoonheid en ontspanning een duwtje in de rug te geven om een bezoek te brengen aan de schoonheidssalon. Wij zijn er van overtuigd dat zij met een beetje een extra stimulans met veel plezier zullen genieten van een heerlijke beautybehandeling.

Beautysalon Cadeau bestellen

Wilt u u vriend(in), collega of familielid verassen met een cadeaubon van Beautysalon Cadeau, kijk dan op onze bestelpagina.
Heeft u vragen over het Beautysalon Cadeau? Stel uw vraag via ons contactformulier. Wij zullen uw vraag snel beantwoorden.

Strik Beautysalon Cadeau  Beautysalon Cadeau - de mooiste cadeaubon van Nederland