Mijn account

Wat is een Beautysalon Cadeau

Wat is een Beautysalon Cadeau?

Het Beautysalon Cadeau is de cadeaubon die recht geeft op een schoonheidsbehandeling bij één van de 500 aangesloten schoonheidssalons in Nederland. Het is een origineel en waardevol cadeau dat zowel leuk is om te krijgen als om weg te geven. Het Beautysalon Cadeau is ideaal om te geven als verjaardagscadeau of in het kader van een feestdag, zoals Moeder- en Vaderdag of tijdens Kerst.

Relatiegeschenk of kerstpakket

De cadeaubonnen zijn ook zeer geschikt om te geven als relatiegeschenk of te verwerken in een kerstpakket voor uw personeelsleden. Wilt u meer informatie over het zakelijk bestellen van het Beautysalon Cadeau?
 Neem dan contact met ons op via info@beautysaloncadeau.nl. We beloven snel terug te komen op uw verzoek.

De Cadeaubonnen

De cadeaubonnen van Beautysalon Cadeau hebben allen een eigen ontwerp en zijn te verkrijgen in vier vaste waarden: €20, €35, €50 en €100. Elke waarde vertegenwoordigt een schoonheidsbehandeling van hetzelfde bedrag. De klant mag zelf de gewenste schoonheidsbehandeling uitkiezen. Een eventueel tekort kan persoonlijk door de klant aan de kassa van de schoonheidssalon worden aangevuld. Een eventueel overschot kan in overleg met de schoonheidsspecialist(e) worden verrekend in contant geld of in schoonheidsproducten.

Aangesloten Schoonheidssalons

Benieuwd welke schoonheidssalons bij u in de buurt de cadeaubonnen van het Beautysalon Cadeau accepteren? Via de salonfinder vindt u gemakkelijk en snel alle schoonheidsspecialisten die bij ons zijn aangesloten.

Bestel een Beautysalon Cadeau

Bestel hier een Beautysalon Cadeau en laat uw vriend(in), familie of collega genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling bij een beautysalon in de buurt. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u kijken op veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

                                                                                    Strik Beautysalon CadeauBeautysalon Cadeau - de mooiste cadeaubon van Nederland